characters characters

Un elev roman a fost admis la 11 universitati de prestigiu din SUA

08 aprilie 2013    |   1106 vizualizări
Kis Alex Mihai, din Satu Mare, elev in clasa a XII-a la un liceu din Bucuresti, are de ales intre 11 universitati de prestigiu din America. Preferata lui este Stanford.

Kis Alex Mihai este membru al lotului national de fizica pentru a treia oara consecutiv. Tanarul a castigat medalia de argint si premiul special pentru cea mai buna lucrare practica la Olimpiada Internationala de Fizica din Rusia.

Baiatul este in prezent elev in clasa a XII-a si se gandeste ca dupa examenul de bacalaureat sa isi continue studiile la Universitatea Stanford din Statele Unite ale Americii.

Articol complet: Evz.ro

Comentează:
4 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Gianina    11.04.2013 - 17:08
    Felicitari!
  • Utilizator Anonim
    Hagiu Monica    09.04.2013 - 17:12
    Pentru un elev eminent precum Kis Alex Mihai, poate sistemul de invatamant din Romania nu ofera suficiente posibilitati;studiile efectuate in USA -Stanford University, reprezinta alegerea lui si este minunat ca are aceasta posibilitate - oriunde va merege el tot roman va fi. Pentru mine el este un motiv sa fiu mandra ca suntem conationali! Doar ca ar fi normal ca statul roman sa faca mai mult pentru acesti copii. Recent fiica mea a participat la Olimpiada Nationala de Geografie, a obtinut si un premiu si cred ca ...asta e tot - copiii nu sunt stimulati si cred ca o reforma serioasa si multivalenta in Ministerul Educatiei si Invatamanatului ar fi necesara...
  • Utilizator Anonim
    alina manu    09.04.2013 - 12:37
    Cel mai intelept lucru este ca si-a ales o facultate din afara? N-ar fi fost mai bine sa avem noi 11 facultati care sa-i faca oferte lui Alex, dar sa si raspunda nevoilor lui de cunoastere? Felicitari, draga elev roman, unul dintre cei mai buni viitor profesionist american!
  • Utilizator Anonim
    isa ciubotaru    09.04.2013 - 09:48
    BRAVO TIE, ALEX!-Vara aceasta vei culege laurii muncii tale!
    FELICITARI PĂRINTILOR SI PROFESORILOR CARE TE-AU GHIDAT SI TE-AU SPRIJINIT!
    MULT SUCCES IN VIITOR!