characters characters

Un Afterschool&Club nou care iese din tipare in Bucuresti

22 octombrie 2012    |   915 vizualizări
S-a deschis un AfterSchool si Club pentru copii, care iese din tiparele cu care ne-am obisnuit pentru acest tip de activitati. Acest concept vine in intampinarea parintilor care isi doresc sa le ofere copiilor o educatie de TOP, mai ales in ceea ce priveste perfectionarea limbii ENGLEZE, atat de importanta in zilele noastre.

Locatia este situata intr-o vila moderna in centrul Bucurestiului, zona Pache Protopopescu.

Programul After School este deosebit deoarece ofera pe langa pachetul de baza (preluare de la scoala, pranz si efectuarea temelor, activitati recreative) ore de engleza cu un profesor vorbitor nativ cu experienta internationala la scoli particulare din Canada, Coreea de Sud si Romania
In cadrul Clubului pentru copii exista doua activitati foarte interesante:

Club de balet si dans modern- coordonat de profesoara Mihaela Tiganus Vasilovici, fosta prim-balerina, cu experienta pedagogica de 18 ani in cadrul Conservatoarelor de balet din Paris si Liceului de coregrafie din Bucuresti.

Club de engleza- coordonat de profesorul de engleza Alexander Oprea, vorbitor nativ, in cadrul caruia copii participa la diferite activitati educative in limba engleza (debate, cerc de timbre, cerc de lectura, pregatire pentru Cambridge).

Preturile sunt foarte avantajoase, o luna de afterschool (12:00-16:00) costa 700 RON, un abonament cu 8 H de balet costa 180RON si inscrierea in cercul de engleza (4 h- luna ) costa 100 RON.

In plus se ofera si reduceri pentru cei care se inscriu pana la 1 noiembrie.

Puteti afla mai multe informatii de pe pagina de FB www.facebook.com/InternationalAClub

Cum vi se pare?

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu