characters characters

„Tu faci lista scurta!”: consultare publica in randul cadrelor didactice organizata online de MECTS

21 noiembrie 2011    |   330 vizualizări
Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului organizeaza, in perioada 18 noiembrie 2011 - 15 ianuarie 2012, o consultare publica in randul cadrelor didactice, ce are ca obiectiv eliminarea documentelor a caror elaborare sau completare duc la supraincarcarea muncii de zi cu zi a dascalilor. In intervalul mentionat anterior, pe pagina web a MECTS, http://www.edu.ro/, se va afla un chestionar cu lista documentelor pe care, potrivit legislatiei in vigoare, MECTS si ARACIP le solicita cadrelor didactice.

„«Tu faci lista scurta!», pentru ca ne dorim ca fiecare dascal sa spuna raspicat ce anume considera necesar. Vrem sa stim ce documente apreciaza dascalii ca fiind utile in munca lor de zi cu zi, si ce considera balast. Tot ce este inutil trebuie sa dispara! Dar ceea ce convenim, in urma acestei consultari, ca fiind benefic pentru imbunatatirea activitatii la clasa va trebui sa fie asumat de fiecare dascal", explica Secretarul de stat, Oana Badea, scopul demersului.

Raspunsurile si propunerile cadrelor didactice vor sta la baza deciziilor privind reducerea timpului alocat pentru redactarea sau completarea documentelor.

Sursa: Edu.ro  

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu