characters characters

Trei universitati din tara si toate unitatile de invatamant preuniversitar din 27 de judete vor fi inchise luni, 27 ianuarie. In Bucuresti, unitatile de invatamant preuniversitar raman inchise luni si marti

27 ianuarie 2014    |   271 vizualizări
Ministerul Educatiei Nationale a decis ca, pentru siguranta elevilor, a insotitorilor acestora si a personalului didactic si nedidactic, sa inchida, luni, 27 ianuarie, toate  unitatile de invatamant din judetele/municipiul Bucuresti, care s-au aflat aceste zile sub atentionare de cod galben si portocoliu. Judetele vizate sunt: Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

In ceea ce priveste municipiul Bucuresti, decizia de inchidere a unitatilor de invatamant preuniversitar este valabila atat pentru ziua de luni, 27 ianuarie, cat si pentru ziua de marti, 28 ianuarie.

Ministerul Educatiei Nationale recomanda, de asemenea, universitatilor sa aiba in vedere posibilitatea suspendarii activitatilor didactice programate pentru ziua de luni si prelungirea sesiunii. Universitatea din Bucuresti, Universitatea din Pitesti si Universitatea  Valahia din Targoviste au decis intreruperea activitatii pentru ziua de 27 ianuarie.

 Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu