characters characters

Toamna aceasta diversitate inseamna Culture.Shop

25 octombrie 2012    |   446 vizualizări
In perioada 05.11.2012 - 30.11.2012, AIESEC Bucuresti organizeaza cea de-a doua editie a proiectului educational Culture.Shop. Studenti internationali din tari precum Brazilia, Germania, Chile si Ucraina vin la Bucuresti pentru a desfasura workshopuri in limba materna, dar si in limba engleza. Subiectele dezbatute se vor axa pe: cultura, gastronomie, arta, film, limba si limbaj.

Timp de 4 saptamani, studentii facultatilor de limbi straine, dar si cei care studiaza o limba straina au posibilitatea de a experimenta emotia unei discutii cu un nativ din tarile mai sus mentionate. Proiectul este structurat pe doua nivele de dificultate: incepator si avansat, astfel incat tinerii decid la care sesiuni doresc sa participe si in ce interval orar: 16:00-18:00, 18:00-20:00. Este posibila alegerea a maxim doua limbi straine, workshopurile avand loc in paralel.  Taxa de participare este de 70 de lei pentru pachetul cu o limba straina si de 100 de lei pentru pachetul cu doua limbi straine. Pentru detalii si inscrieri accesati acest link sau pagina de Facebook.

Scopul proiectului este de a oferi o noua perspectiva studentilor romani asupra diversitatii culturale. De asemenea, Culture.Shop este o modalitate practica de a imbunatati cunostintele actuale ale participantilor in ceea ce priveste limba straina studiata, cat si limba engleza.

AIESEC este o asociatie globala, non-guvernamentala, independenta, non-profit, condusa de tineri sau proaspat absolventi ai unei institutii de invatamant superior. AIESEC este prezenta in peste 1100 de universitati, 110 tari si teritorii si are ca scop dezvoltarea abilitatilor de leadership ale membrilor sai. AIESEC ofera acestora diferite oportunitati pentru o experienta unica prin programul de Internship-uri Internationale sau prin pozitia de leadership.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu