characters characters

Tinerii din Bucuresti, provocati la dialog de cei mai buni profesionisti ai Romaniei

10 martie 2016    |   571 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Cristina Cioran
Joi
, 10 martie 2016, tinerii din Bucuresti prezenti la Conferintele practice BookLand Evolution vor avea sansa sa ii cunoasca pe:Dani Otil - Prezentator Neatza cu Razvan si Dani, Cristina Cioran - Actrita, Alexandru Mironov - Scriitor, Jurnalist, Fost Ministru al Tineretului si Sportului, Veronica Soare - Fondator, Fundraiser si Friendraiser al proiectului de voluntariat minuni.ro.

Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 15:00 - 17:00, la Facultatea de Marketing ASE – Aula Magna. Intrarea este libera! In acest interval, tinerii sunt provocati sa isi puna intrebari si sa gaseasca raspunsuri si solutii, sub indrumarea invitatilor, care le pot deveni mentori. Initiativa are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, care vor invata cum sa isi construiasca viitorul prin munca, pasiune si determinare.

BookLand Evolution pune la dispozitia tinerilor şi platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in varii companii din Romania.

Copiii, liceenii de azi au marea sansa de a gasi totul pe tava, trebuie doar sa aleaga corect si ei stiu sa aleaga pentru ca este cea mai tare generatie din multe altele incoace! Important in viata este sa nu te lasi, sa nu cazi in capcana nesigurantei si sa nu uiti ca nu te-ai nascut degeaba! Esti si vei fi special. Asta tine doar de tine! Traiesc o iubire mare, profunda si cu final fericit! Este vorba de iubirea fata de lectura! Este sincera, adevarata, inveti multe, te bucuri, te emotionezi, plangi, suferi, iti folosesti imaginatia, te culci zambind. Aceasta dragoste se numeste: Lectura! Invat in fiecare zi si imi place! Cristina Cioran

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte


Parteneri: BCR, Tempo, AVON, DOHLER, SIVECO Romania, Bicicleta PEGAS, NIKON, E-BODA.

Parteneri media: Utv, ProFM, Eva.ro, Ziare.com, Intuitext, Suntparinte.ro, Didactic.ro, Kreatoria.ro, Edu News, BUZZ!Camp, Business Woman, Inspire, Buzz Jobs, Revista CARIERE, Getlokal.ro, Urbankid.ro, Calendar Evenimente, Orasul meu, Open Doors Marathon, IQool, In Oras, RIUF, AIESEC, ASER, Bookaholic, Bookblog, Speakers Club.

Despre BookLand

BookLand a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitand regulat timp de 3 ani peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinte practice pentru tineri BookLand Evolution si site-ul www.inPractica.ro ii completeaza abordarea social-educationala asumata.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu