characters characters

Telefonul pentru copii: necesitate sau moft?

25 octombrie 2011    |   665 vizualizări
Psihologii ii sfatuiesc pe parinti sa nu cedeze prea usor la insistentele micutilor si sa amane cat mai mult momentul in care ii echipeaza cu un telefon. Varsta minima recomandata este de 15 ani.

Copiii pot fi foarte insistenti atunci cand isi doresc un lucru pe care majoritatea colegilor de scoala il au, insa psihologii le recomanda parintilor sa fie prudenti. Argumentul ca parintii vor sti exact ce se intampla cu copilul lor daca acesta are telefon este demontat de psihologi.

Articol complet: RomaniaLibera.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • monica1976
    monica1976    28.10.2011 - 05:24
    Consider că telefonul este un moft pentru parinți și o necesitate pentru copil, aceea de a se integra în colectivul clasei din care face parte. Copilul nu-și dorește orice telefon, ci pe acela care este la modă în clasa respectivă.În concluzie, tot părintele este cel care, în mod indirect, îl "obligă" pe copil să își dorească telefonul. Și atunci, de ce să i-l refuzăm? Trebuie schimbată mentalitatea părintelui, că școala se ocupă de EDUCAȚIE, nu de "modă", iar cu un telefon mobil nu știm niciodată unde este, cu adevărat, copilul.