characters characters

Teatrul Ion Creanga inaugureaza un nou spatiu de joc, dedicat spectacolelor si activitatilor pentru copii si parinti

26 februarie 2014    |   298 vizualizări
Teatrul Ion Creanga inaugureaza un nou spatiu de joc, dedicat spectacolelor si activitatilor pentru copii si parintiTeatrul Ion Creanga anunta deschiderea, incepand cu data de 3 Martie a.c., a unui nou spatiu de joc pentru spectacole si ateliere dedicate celor mici, dar si parintilor, la sala Ludoteca „Apolodor din Labrador”, din cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Blvd. Unirii nr. 22).
  
Initiativa face parte dintr-un nou program, intitulat Teatrul Ion Creanga. Spatiu viu, menit sa aduca teatrul mai aproape de copii si nu numai, acesta fiind lansat ca o invitatie adresata intregii familii. O invitatie care, totodata, isi propune sa scrie o noua pagina in istoria de aproape jumatate de secol a institutiei, copiii si parintii fiind invitaţi sa ia contact cu arta intr-o maniera inedita, pornind de la premisa ca Teatrul Ion Creanga este si trebuie sa fie un spatiu viu, unde magia spectacolului nu se opreste in momentul in care se trage cortina, ci continua in toate formele sale de expresie.
    
Programul Teatrul Ion Creanga. Spatiu viu cuprinde activitati culturale si educationale, dintre cele mai diverse, dupa cum urmeaza: spectacole de teatru pentru copii cu varsta intre 0 si 6 ani, ateliere de creativitate pentru copii, conferinte sustinute de specialisti in domeniul psiho-pedagogiei, dedicate parintilor, si expozitii de desene, costume sau diverse elemente in stransa legatura cu arta teatrala.
    
Calendarul evenimentelor susţinute in luna martie de catre Teatrul Ion Creanga la sediul Bibliotecii Naţionale a Romaniei (Ludoteca „Apolodor din Labrador”) cuprinde:

• Luni, 3 martie, ora 17.00 – „Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii intre 1 şi 3 ani

• Vineri, 7 martie, ora 17.00 – „Rotocol” – Spectacol pentru copii intre 1 şi 3 ani

• Luni, 10 martie, ora 18.00 – „Ce inseamna sa fii un parinte bun” – Atelier de parenting realizat in parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, in baza inscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)

• Marti, 11 martie, ora 17.00 – „Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii intre 1 şi 3 ani

• Miercuri, 12 martie, ora 17.00 – „Seminţe-Semi” – Spectacol pentru copii intre 1 şi 3 ani

• Vineri, 14 martie, ora 17.00 – „Jucaria de vorbe” – Atelier de teatru pentru copii intre 6-9 ani

• Luni, 17 martie, ora 17.00 – „Şcoala prin joc – metode alternative de a invaţa” – Atelier de parenting realizat in parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, in baza inscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)

• Miercuri, 19 martie, ora 17.00 – „Povestea spicului de grau” – Spectacol pentru copii intre 3 şi 6 ani

• Luni, 24 martie, ora 18.00 –Atelier „Cum dezvolţi increderea in sine a copilului” – Atelier de parenting realizat in parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, in baza inscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)

• Miercuri, 26 martie, ora 17.00 – „In parc” – Spectacol pentru copii intre 3 şi 6 ani

• Luni, 31 martie, ora 18.00 – Atelier „Cum creşti autonomia şi independenţa copilului” – Atelier de parenting realizat in parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, in baza inscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)

Biletele pentru spectacolele şi atelierele susţinute la Biblioteca Naţionala a Romaniei de catre Teatrul Ion Creanga vor fi puse in vanzare, incepand cu data de 1 martie, la casa de bilete a Salii Rapsodia din str. Lipscani nr. 53, dar şi in reţeaua Eventim, online pe www.eventim.ro si in magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti.
   
Mai multe informatii despre noul spatiu al Teatrului Ion Creanga gasiti pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro si pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu