characters characters

Taberele scolare, in atentia inspectoratului dupa ce o eleva olimpica si-a pierdut viata

16 ianuarie 2013    |   289 vizualizări
Seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, a declarat vineri, ca vor fi organizate intalniri cu directorii de unitati de invatamant, cu elevi si parinti, in cadrul carora va fi abordata problematica organizarii taberelor scolare.

Traistaru a precizat ca tabara de la Busteni in care o eleva olimpica si-a pierdut viata era organizata de un ONG, in acest caz ISMB neavand autoritate, scrie Agerpres.

Articol complet: Realitatea.net

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    FOOTBALL    16.01.2013 - 22:25
    Trebuia ca UN COPIL SA MOARA pentru ca autoritatea sa anunte ca " vor fi organizate intalniri cu directorii de unitati de invatamant, cu elevi si parinti, in cadrul carora va fi abordata problematica organizarii taberelor scolare".
    Si ce vor rezolva aceste intilniri? VOR REZOLVA PROBLEMELE DE FOND CARE AU CONTRIBUIT LA ACEASTA DRAMA? VOR FI ANGAJATI MEDICI CARE SA PARTICIPE OBLIGATORIU IN ORICE TIP DE TABARA? VOR LEGIFERA NR. MINIM DE COPII(12 LA CLASELE I-VIII) PE CARE UN CADRU DIDACTIC VA TREBUI SA-I SUPRAVEGHEZE? VOR EVALUA SI MONITORIZA CADRELE DIDACTICE COMPETENTE(CARE AU DOVEDIT CA AU PREGATIREA SI EXPERIENTA NECESARA) CARE SA PARTICIPE SI SA SUPRAVEGHEZE ACESTI COPII ? VOR MARI BUGETUL ALOCAT TABERELOR?(DE CE A FOST NEVOIE DE A SE APELA LA ONG-uri?)
    Sunt sceptic