characters characters

Taberele pentru copii Ditheo

08 aprilie 2012    |   2059 vizualizări
Taberele pentru copii DitheoDragi parinti,

Probabil ca multi dintre dumneavoastra v-ati gandit sa va lasati copilul in tabara. Dar… va este teama!

Absolut firesc!

Unde merg? Unde dorm? E curat? Ce mananca? Cine gateste? E sigur? Cine-l ajuta sa se imbrace? Cine are grija de ei? Oare o sa-i fie dor  de noi?

Sunt doar cateva dintre zecile de intrebri pe care vi le puneti. Sunt intrebari pe care mi le-am pus si eu.

Odata am primit un mail de la o mamica ce intentiona sa-si lase copilul in tabara (prima tabara).Telefonic mi-a transmis ca are cateva intrebari. In mail erau 32 de intrebari, unele cu subpuncte. Nu am ras sa stiti, absolut toate, dar toate erau concrete, temeri si griji ale unui parinte care dorea sa-si lase copilul sa se descurce singur, dar…doar in anumite conditii. I-am raspuns atunci incercand sa-i explic cat mai exact cum se desfasoara activitatea intr-o tabara, a avut incredere in noi si de atunci Cristian (copilul) ne-a vizitat in toate locatiile.

Taberele pentru copii DitheoNu incerc sa va conving ca la noi e el mai bine si mai frumos, va spun doar ca fetitele mele de 10 si 7 ani merg cu autocarele cu toti copii, stau in aceleasi camere cu ceilalti copii si participa la excursii si activitati cu toata lumea la un loc.

Intotdeauna, ca orice parinte, mi-am dorit tot ceea ce e mai bun pentru copilul lui. In tabere, toti copii sunt la fel! Ai mei si ai dumneavoastra, nu exista nicio diferenta!

Va  invitam  sa ne vizitati site-ul www.ditheo.ro , sa vedeti poze din locatii si nu numai si sa ma contactati pentru orice nelamuriri sau amanunte ati dori.

Promit ca voi raspunde prompt tuturor intrebarilor (indiferent de numarul lor).

Cu drag,
Geanina Grigore
Organizator si mamica
www.ditheo.ro




Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu