characters characters

Tabara medievala de limba engleza la Moeciu

12 martie 2012    |   502 vizualizări
Plecaciune prea Stimate Domnite si Domni,

Va trimitem acest ravas spre a da de stire domniilor voastre ca invitam copiii intre 9 si 12 ani sa ni se alature intr-o poveste medievala: tabara de limba engleza la Moeciu

„My Glorious Medieval Adventure”, cum ar zice cei de prin tari straine.

Sirul povestii va include: lectii in limba lui Shakespeare, ateliere de spada medievala, tir cu arcul, pictura si heraldica medievala- totul pentru a deveni cu adevarat cavaleri si domnite de seama!

Ne vom trezi dis-de-dimineata dupa cantatul cucosului si ne vom face de lucru cu lectii de limba engleza tinute de bine-instruitii dascali ai Shakespeare School. Jocuri, competitii, mici scenete ca pe vremea marelui Shakespeare, povesti despre eroi indepartati si cavaleri viteji ce ne vor spori bucuria de a invata!

Dupa amiezele, vom invata sa tragem cu arcul, sa manuim spada medievala precum un brav cavaler, sau sa intelegem tainele simbolisticii heraldice si sa ne exersem indemanarea in pictura. Cu spiritul drept si cu voie buna, vom purcede si la drumetii in aer curat prin poienile din imprejur.  

Dupa apusul soarelui, vom avea putina muzichie si danturi, filme si legende medievale, jocuri, iar in seara mai de pe urma vom incheia cu un foc de tabara si vom sta la povesti, copiii fiind cu onoare investiti cu titlul de „domnita” sau „cavaler”.

Gazda primitoare care ne va asigura sederea este vila Dor de Moeciu***, unde copiii vor fi intampinati cu toata cuviosenia si vor gusta bucate alese, ca la mama acasa.

Pentru cei care doresc a afla mai multe, anuntam prin strigare publica si cu tobe din cele de piele argasita, sa viziteze: www.shakespeare-school.ro/tabara si sa citeasca ravasul atasat AICI.

Cei care vor binevoi sa ne insoteasca pot completa un raboj AICI.
Locurile sunt destinate unui numar limitat de domnite sau cavaleri, asadar grabiti-va!

 
Cu plecaciuni si inalta pretuire,

Directiunea Shakespeare School

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu