characters characters

Tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro 2013 a inceput!

20 august 2013    |   248 vizualizări
19 august a reprezentat prima zi de tabara de anul acesta, zi asteptata de peste 160 de elevi, dar si de peste 40 de profesori.

Ajunsa la a patra editie, tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro se bucura de aprecierea unui numar mare de elevi si profesori, indreptandu-se spre statutul de traditie.

Intre orele 10:00-12:00 si 16:00-20:00 a avut loc inscrierea si cazarea participantilor, iar incepand cu ora 20:30 a avut loc festivitatea de deschidere.

Tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro, etapa finala a concursului cu acelasi nume se desfasoara, la Campulung Muscel pana sambata, 24 august.

Anul acesta, in tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro participa 169 de elevi, 11 elevi invitati speciali pentru sustinerea lectiilor pe teme libere, 6 invitati dintre cei mai buni de la Olimpiada Nationala de Matematica si 43 de profesori.

In programul editiei cu numarul patru a taberei figureaza: doua probe finale (orala si scrisa), lectii de pregatire, conferinte sustinute de personalitati importante din lumea matematicii, un concurs de fotografie  “Povesti urbane in Campulung Muscel”,  activitati sportive si doua ateliere de grafica digitala.

Concursul Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro este realizat in parteneriat Societatea de Stiinte Matematice din Romania si INTUITEXT, cu sprijinul Romanian American Foundation, INTEL, Tuca Zbarcea si Asociatii.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu