characters characters

Sute de locuri bugetate si mii de locuri cu taxa au ramas neocupate in universitati

12 august 2013    |   442 vizualizări
Dupa prima etapa de inscriere, universitatile au ramas cu sute de locuri libere la buget si de ordinul miilor din cele cu taxa.

La Universitatea Politehnica din Capitala au ramas libere aproape 800 de locuri, dintre care peste 300 la buget si mai mult de 400 la taxa.  Cea de-a doua sesiune din toamna isi va mentine admiterea pe baza de examen, asa cum a fost in prima etapa la majoritatea facultatilor de aici.

In schimb, Academia de Studii Economice a decis sa nu mai organizeze examen si sa ii primeasca pe studenti doar pe baza dosarului.

Articol complet: Edu-News.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Camy    13.08.2013 - 10:14
    Bine că nu i-a primit doar pe baza buletinului de identitate! Foarte bine! Sunt locuri prea multe în facultăți inutile. N-ar trebui să existe loc cu taxă la facultate de stat. Cine a făcut un studiu demografic? Nu se știa că după 90 populația a scăzut, fiind permise avorturile? Oricum, e bine că s-a mai stopat fabricarea de analfabeți cu diplomă de facultate. Abia au târât liceul și sunt absolvenți de facultate! Vai de capul lor! Și statul(bugetul) le dă salarii pentru studii superioare...Halal!