characters characters

Studii universitare in strainatate

12 octombrie 2012    |   420 vizualizări
Copilul tau termina in curand liceul si te gandesti ce drum sa urmeze mai departe? Ce cariera i s-ar potrivi mai mult, la ce facultate sa studieze…toate aceste intrebari isi pot gasi raspunsul la RIUF, cel mai mare targ educational din Romania.

Chiar daca ti-e greu sa-l stii plecat departe de tine, gandeste-te la educatia de calitate pe care o va primi, la mediul international in care va studia sau la oportunitatile pe care le va avea la terminarea facultatii.

Pe 20-21 octombrie la Bucuresti si pe 23 octombrie la Cluj, peste 50 de universitati internationale vin cu sute de oferte de licenta si master in strainatate, peste 500 de burse si zeci de workshop-uri in care poti afla mai multe detalii despre procesul de aplicare la studii in afara tarii. Atunci va avea loc cel mai mare targ de universitati din strainatate, care va reuni expozanti din peste 16 tari, dintre care Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Suedia si alte destinatii.

Printre participanti se numara si cateva dintre primele 30 de universitati din lume (conform topului QS): Harvard (locul 3 in lume), University of Oxford (locul 5 in lume), Imperial College London (locul 6 in lume), King’s College London (locul 26 in lume) sau The Hong Kong University of Science and Techonolgy (locul 33 in lume).

In plus, poti accesa studii cu taxe de scolarizare 0 (in Suedia si Danemarca) sau la costuri foarte accesibile (in Franta si Germania).
Afla mai multe detalii despre targ pe site.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu