characters characters

Studentii sportivi, medaliati la Universiada de la Kazan, Rusia, revin acasa, joi dimineata, la 04.35, pe Aeroportul „Henri Coanda”

18 iulie 2013    |   294 vizualizări
Delegatia de studenti sportivi ai Romaniei, care a participat, in perioada 6-17 iulie, la Universiada de la Kazan, Rusia, se intoarce, joi dimineata, la ora 04.35, pe Aeroportul „Henri Coanda".

Cei 105 studenti sportivi romani au reusit sa castige doua medalii de aur prin stefan Gheorghita (judo - 84 kg) si Roxana Barca (atletism - 5.000 m) si 4 medalii de bronz, prin Andreea Ograzeanu (atletism - 100 m si 200 m), Cristina Carmen Toma (triplusalt) si Simona Pop  (scrima). Un alt rezultat de exceptie a fost obtinut de nationala de baschet, care s-a clasat pe locul 6, devansand tari precum SUA, Ucraina, Germania, Estonia, China, Brazilia sau Cehia. Acest rezultat este cel mai bun obtinut de nationala tricolora in cadrul acestei competitii, pana in momentul de fata.

Costurile participarii delegatiei romane au fost suportate integral de catre Ministerul Educatiei Nationale, prin Federatia Sportului scolar si Universitar.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu