characters characters

Start la inscrierea la cele mai cool cursuri de engleza!

13 septembrie 2013    |   256 vizualizări
Ne pregatim pentru un nou an de limba engleza in stilul Shakespeare School: antrenant si educativ, cu ore pline de activitati interactive si amuzante, de la care cursantii pleaca cu lectia deja invatata!

Ce iti ofera Shakespeare School?
Shakespeare School este mai mult decat o scoala de engleza. Este o scoala a caracterului!
Aici le transmitem cursantilor valorile in care credem, iar ei devin mai increzatori in fortele proprii, mai implicati si ambitiosi. Si tot aici, ei invata sa fie o echipa si deprind lectia solidaritatii si empatiei.

Misiunea noastra?
… de a le oferi cursantilor cea mai placuta, eficienta si indragita experienta de invatare a limbii engleze. Iar profesorii nostri pasionati le vor deveni ghizi, mentori si prieteni!

Un nou an

Asadar, va asteptam cu drag pana pe 27 septembrie in intervalul 10:00 – 18:00 la sediile noastre pentru inscriere.

De asemenea, va invitam si la o testare gratuita a nivelului de limba engleza!

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon 0755.132.226 – Sediul Mosilor, 0755.132.227 – Sediul Ferdinand, 0755.132.228 – Sediul Victoriei, sau la adresele de e-mail mosilor@shakespeare-school.ro, ferdinand@shakespeare-school.ro si victoriei@shakespeare-school.ro.

Va invitam alaturi de noi in comunitatea Shakespeare School, unde limba engleza se invata cu drag, prin jocuri si activitati antrenante, intr-o atmosfera relaxata si captivanta, iar cursantii au acces la resurse de ultima ora, alaturi profesori tineri, foarte bine pregatiti, care devin in scurt timp prieteni apropiati ai cursantilor!

Shakespeare School are o experienta de peste 10 ani in predarea limbii engleze si este  recunoscut ca Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu