characters characters

Si PADUCHII merg la scoala!

07 octombrie 2013    |   345 vizualizări

Nu te necaji daca in scoala sau gradinita unde merge copilul tau apare o epidemie de paduchi. Chiar daca este stanjenitor si neplacut sa ai paduchi, nu este vina copilului sau a parintilor. Faptul ca apare o infestare cu paduchi NU inseamna ca au o igiena precara. Mai mult de atat, oricine poate pati asta, mai ales in colectivitati aglomerate si atunci cand contactul fizic este inevitabil.

Exista mitul ca numai copiii „murdari” risca sa se infesteze cu paduchi. Acest lucru este pur si simplu fals, paduchii fiind atrasi de sange, indiferent de persoana, nu de parul murdar. Igiena personala si gradul de curatenie din casa, oricat de pretuite, nu au nicio influenta asupra riscului de infestare cu paduchi.


De aceea, in aceasta situatie, cea mai buna abordare este sa cunoasteti faptele esentiale despre acest parazit: cum se transmite, cum se inmulteste, cum sa-l identifici...

Cel mai important este sa alegi un mijloc de a scapa de ei definitiv. Acum poti beneficia de un tratament modern, natural, testat si recomandat de medici din intreaga lume, tratamentul cu Parasidose.


Parasidose lotiune actioneaza imediat in caz de infestare si dupa 45 de minute paduchii devin o amintire. Daca este printre norocosii neinfestati cu paduchi, este momentul sa-l protejezi cu Parasidose spray Repellent.


Si PADUCHII merg la scoala!Parasidose lotiune este un produs natural, ce permite indepartarea paduchilor si lindinilor. Fara substante chimice, Parasidose lotiune cu Biococidine® poate fi folosit de catre intreaga familie. Lotiunea are un miros placut, apreciat si de copii, care ofera parului un parfum delicat. Eficacitatea lui este dovedita in laborator inca de la prima aplicare. Deoarece NU este toxic, poate fi administrat la copii de la varsta de 3 luni.

Acum poti folosi si Parasidose spray Repelent pentru prevenirea contaminarii. Are in compozitia sa o substanta activa, Repellent 3535® care protejeaza pe termen lung, pana la 48 de ore, de infestarea sau reinfestarea cu paduchi. Ambele produse se gasesc in farmacii.
Trebuie sa ai in vedere intotdeauna Preventia.

» Ia masuri imediat ce scoala anunta un focar de infestare cu paduchi. Foloseste Parasidose spray Repelent pentru a preveni orice contaminare.
» Verifica in mod regulat parul copilului in lumina suficienta.
» Invata-l sa nu schimbe cu colegii caciuli, esarfe, perii sau casti, care sunt cai uzuale de transmitere.

Mai multe informatii pe www.farapaduchi.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu