characters characters

Seri de lectura cu Mos Craciun pentru copii

07 decembrie 2011    |   746 vizualizări
Seri de lectura cu Mos CraciunPentru prima oara in Romania, Mos Craciun este invitat  sa le citeasca copiilor, sa realizeze activitati educative impreuna cu ei si sa ii incurajeze sa citeasca cat mai multe carti!

In perioada 9 - 24 decembrie, Mosul isi face timp si vine sa le citeasca copiilor povesti de Craciun, dar si povesti pe care le-a aflat din intreaga lume.

In fiecare weekend din luna decembrie, Mosul se va intalni intr-un mediu cald si plin de carticele si jucarii, cu cate un grup de copii cu varste intre 4 si 11 ani, carora le va povesti ce carti ii placeau lui cand era mic, ce carti citesc spiridusii sai, ii va incuraja sa iubeasca lectura si vor face impreuna activitati interactive si concursuri. 

Copiii care vor participa la minim 2 intalniri cu Mos Craciun vor primi diplome de "Membru de onoare al Serilor de lectura cu Mos Craciun".

Nicio intalnire cu Mosul nu va fi la fel, lecturile si povestile sunt diferite la fiecare intalnire!

Va asteptam in aceasta vineri, 9 decembrie, libraria CLB Mihail Sadoveanu, Bd. G-ral Magheru, nr. 6-8. Puteti sa va inscrieti copilul aici: http://boko.ro/formular-inregistrare/ sau la telefon 0746.042.033

Se pot face inscrieri individuale, dar si grupuri cu gradinita sau scoala, detalii gasiti in formularul de inscriere sau puteti sa ne contactati pe contact@boko.ro.

Mosul va asteapta cu mare drag sa il ascultati si sa ii fiti alaturi!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu