characters characters

Se pregateste "dictatura" parintilor in scoli

27 februarie 2012    |   734 vizualizări
Comunitatile locale si parintii vor fi implicati activ in viata scolilor, potrivit noii legi a Educatiei. Lipsesc doar normele pentru a se trece la fapte.

Prevederile noii legi a Educatiei acorda parintilor si autoritatilor locale o mai mare putere de implicare in viata scolilor.

Acestea sunt conduse de un Consiliu de Administratie alcatuit din: directorul scolii, doi profesori, contabil, reprezentantul primarului, reprezentantul Consiliului Local si al parintilor.

Articol complet: Evz.ro


Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    iesan    28.02.2012 - 06:45
    Da, speram ca parinti vor intelege, in sfarsit ca trebuie sa se inplice in viata scolii,ca nu tot ce hotaraste directorul scoli este corect si daca stam deoparte nu putem avea pretentii dupa . Care vor fi normele noii legi ,si concret care este rolul parintelui in consiliul de administatie al scolii ..
  • Utilizator Anonim
    Galben Mitrita    27.02.2012 - 18:53
    Ce dictatură?! Implicarea lor în viața școlilor ar fi benefică, așa ar fi activi și ar înțelege rostul școlii. Mă tem, însă, că pe mulți părinți n-o să-i scoată nimic din indolența lor.Dacă e bine, ori,nu vom vedea. În aproape toate școlile din lume se-ntâmplă asta și se zice , că e bine. Eu cred că trebuie privit cu optimism .