characters characters

Se lanseaza o noua editie a proiectului pentru liceeni, Debate your way

17 octombrie 2013    |   305 vizualizări
Incepand cu 3 noiembrie, ARDOR in parteneriat cu AIESEC Bucuresti deschid portile noului program educational, Debate your way, care se adreseaza elevilor din clasele a 10-a  si a 11-a, dornici sa invete mai multe despre arta persuasiunii, sustinerea opiniei si argumentarea clara si pertinenta in public. Sesiunile de pregatire sunt tinute de 6 studenti internationali, veniti prin programul de voluntariat oferit de AIESEC. Proiectul se va desfasura intre 3- 30 noiembrie in scolile si liceele partenere.

Proiectul este structurat in doua etape de sesiuni. In prima perioada a proiectului se vor impartasi notiunile teoretice, urmand ca in ultima saptamana, activitatea sa fie concentrata in jurul dezbaterilor propriu-zise dintre liceeni. Acestea vor fi organizate sub forma unor concursuri, iar parintii, profesorii si liceenii pot observa evolutia elevilor.

Scopul proiectului consta atat in activitati de consolidare a cunostintelor teoretice legate de arta persuasiunii, prin concursuri si dezbateri. Atestarea acestor competente se va realiza prin diplomele de participare oferite.

Pe tot parcursul celor 5 saptamani ale programului educativ, sesiunile de training se vor desfasura in salile de clasa ale liceelor, in parteneriat cu scolile si liceele partenere.
 
Elevii dornici si curiosi sa participe la astfel de activitati interactive, sa afle mai multe despre tarile tinerilor internationali, despre alte culturi si obiceiuri si despre cum poti sa dezbati si sa iti sustii pertinent opinia, se pot inscrie in intervalul 14 octombrie - 1 noiembrie pe site-ul www.aiesecbucharest.ro .

 
AIESEC Bucuresti este parte a celei mai mari organizatii de tineri la nivel inetrnational, prezenta in 124 de tari si teritorii, cu o istorie de 65 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita, bazata pe oportunitati de leadership, posibilitati de exchange, conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrus unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 23 de ani, initial in Bucuresti, iar in prezent in alte 13 orase.
 
         
                    

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu