characters characters

Se lanseaza Naradix - modul de clase digitale

01 aprilie 2020    |   695 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

naradix
In cadrul initiativei „Reactie pentru educatie”, derulata ca urmare a parteneriatului intre Ministerul Educatiei si Cercetarii si Narada, azi, 1 aprilie,  se va lansa Naradix - modul de clase digitale, prin care adolescenti din intreaga tara isi dau intalnire online, timp de o ora, pentru a invata despre lucrurile care ii pasioneaza.
 De la social media, la personal branding, dezvoltare personala, tehnologie, inteligenta artificiala sau educatie financiara, elevii vor avea ocazia de a interactiona cu profesionisti de top.

La clasele digitale NaradiX vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuti.

Programul intalnirilor NaradiX din aceasta saptamana:

Miercuri, 1 aprilie, ora 16:00: Bianca Adam:  initiatoarele programului, Andra Munteanu si Armina Dobrica, vor raspunde intrebarilor pregatite de Bianca si vor anunta programul pentru urmatoarele saptamani.

Joi, 2 aprilie, ora 16:00: Dr. Mihail Pautov: medicul va explica pe indelete de ce e important sa ramanem acasa pe perioada carantinei, cum sa ne protejam de virus si cum pot evolua lucrurile in continuare.

Vineri, 3 aprilie, ora 18:00: Urania Cremene va vorbi despre cum pot fi gestionate sanatos emotiile in timpul izolarii, ce putem face pentru a ne simti cat mai bine chiar daca nu iesim din casa si cum putem folosi timpul liber in mod constructiv.

Sursa: Edu.ro

*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu