characters characters

Scoli inchise in 27 si 28 Februarie 2018

27 februarie 2018    |   3117 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

scoli inchise pe 27 si 28 februarie 2018
Potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB),marti, 27 februarie, si miercuri, 28 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila si Olt.


De asemenea, marti, 27 februarie,cursurile sunt suspendate in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetele Dolj, Constanta, Giurgiu (cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu), Ilfov si Teleorman, dar si in Capitala. Tot marti, 27 februarie, nu se va organiza activitate didactica in 17 scoli din mediul rural din judetul Mehedinti si in 14 unitati scolare din judetul Calarasi.


Reamintim ca, in situatii deosebite, bine fundamentate, in functie de conditiile climatice si de specificul zonei si al scolii, inspectoratele scolare judecene si/sau Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti pot aproba, la cererea conducerii unitatilor de invatamânt, modificari ale structuriianului scolar. Acestea se pot aproba numai in masura in care se asigura parcurgerea integrala a programelor scolare. In cazurile de fata, orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de invatamânt cu aprobarea inspectoratelor scolare judetene, respectiv a Inspectoratului scolar al Municipiului Bucuresti.


Sursa: Edu.ro si Agerpres.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu