characters characters

Scoala “Anastasia Popescu” primeste inscrieri si in sectorul 1

28 august 2012    |   1036 vizualizări

In noul an scolar, Scoala « Anastasia Popescu » deschide un nou sediu. Adresa va fi : str.  Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A, sectorul 1, Bucurestii Noi.

Asteptam inscrieri in clasa pregatitoare si in clasa I, pentru anul scolar 2012 – 2013.
Mai multe informatii veti putea primi la numerele de telefon: 0723 224 247 si 0723 688 873, ori la sediul Gradinitei “Arc-en-Ciel” din sectorul 1, str. Duetului nr. 10-12.

Scoala “Anastasia Popescu”, autorizata de Ministerul Educatiei si asociata UNESCO, a fost infiintata in anul 1996, in dorinta de a continua sistemul educational original creat prin Gradinitele “Arc-en-Ciel”.

In prezent exista una sau doua clase pentru fiecare an de studiu la ciclul primar si cel gimnazial, totalizand peste 130 de elevi, in sediile din Str. Traian nr. 160 si Str. Popa Nan 47B, sector 2.

Scoala “Anastasia Popescu” este promotoarea unui tip de invatamant modern, ale carui principii au fost confirmate de specialistii in domeniu si preluate partial si de alte institutii de invatamant.

Elevii scolii “Anastasia Popescu” (sediul din sectorul 1) vor continua, ca si colegii lor din celelalte sedii, acelasi ritm educational alert impus de Gradinitele “Arc-en-Ciel”. Programa aduce in plus, pe langa oferta curriculum-ului national, studiul a 3 limbi stranie (engleza, franceza, germana), ore de pian, arte plastice, Mind Lab, sport (aikido, tenis, inot). Mai mult decat atat, copiii Scolii “Anastasia Popescu” sunt formati pe principiile unui invatamant spiritual-religios modern, bazat pe traditia noastra ortodoxa, ale carui efecte benefice sunt vizibile chiar de la nivelul prescolar. Fiecare obiect de studiu este predat de profesori de specialitate care au obtinut, de-a lungul timpului, rezultate excelente. Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a VIII-a a adus, in acest an, incununarea invatamantului marca “Arc-en-Ciel” si “Anastasia Popescu”. Peste 60 % dintre elevi au obtinut note peste 9!  Ne mandrim, de asemenea, si cu 3 note de 10 la matematica!

Va asteptam cu drag  sa participati la programele noastre si sa va bucurati de un invatamant european, creativ, condus inteligent!

In continuare, primim inscrieri pentru gimnaziu (CLASELE  a V-a – a VIII-a), in sectorul 2, str. Popa Nan nr.47 B. Doritorii vor participa la o testare pentru limba romana,  matematica si cel putin o limba straina. (Tel. 0723 224 247; 021 252 46 65)

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu