characters characters

Revista Cutezatorii… pentru 8-15 ani si nu numai

18 septembrie 2012    |   1715 vizualizări
Scoala a inceput si activitatea revistei pentru copii „Cutezatorii” a reinceput! Echipa redactionala ne-a trimis un frumos comunicat pentru voi, parintii de pretutindeni:

„Cititorii revistei Cutezatorii, copii cu varste cuprinse intre 8 si 15 ani si nu numai, vor sa fie mai informati, noi ne-am conformat dorintei lor. Noua serie a revistei Cutezatorii incepe cu primul clopotel. Am revenit pentru toti copiii, cu rubrici noi si am facilitat accesul la continut, in functie de categoria de varsta. Exact ca intr-o familie, in care fiecare copil primeste camera lui. Cu tot cu locuri de joaca si de studiu. Si cu tot cu sprijinul parintilor care ii sunt in preajma cu sfaturi pentru ca lectura revistei

Cutezatorii este si un bun prilej de dialog

Pe cei mici ne-am hotarat sa-i dam „De-a dura prin idei” pentru ca e nevoie de eroi, de actiune, de o gandire limpede, rapida, ingenioasa, ce mai!, de copil istet. Le dam o pauza, sa „Recreeze tot in joc”, pentru ca apoi sa-i imbarcam „Pe aeroportul talentului”. Exact cum banuiam, cititorii nostri sunt foarte activi chiar si in vacanta, ceea ce nu i-a impiedicat sa ne si scrie despre cum incearca ei sa schimbe lumea: cu plastilina si culori, neaparat vesele. Se orienteaza perfect, caci nu degeaba sunt „Exploratori mici intr-un ecosistem mare”, ca sa nu mai vorbim ca pasiunea pentru scris i-a prins atat de tare, incat s-au transformat in „Reporteri juniori”.

Frontiera Varstelor”, care imparte continutul pentru doua categorii de varsta (8-11 ani si 11-15 ani), este mai mult imaginara, avand in vedere ca jocul, creativitatea, informatiile si placerea participarii la concursuri de tot felul sunt comune tuturor cititorilor revistei. Cei mai mari au trecut la un alt „Stil de viata”, in care le sunt oferite modele de oameni ce si-au valorificat pasiunile, devenind profesionisti in diverse domenii. Iata cum a invata cu placere e chiar o misiune pe cat de posibila, pe atat de usoara, mai ales cand tinerii beneficiaza de sprijin si stimuli din partea specialistilor de la Intuitext. Muzica si filmele sunt in bagajul fiecarui numar al revistei Cutezatorii, dar intram in atmosfera de an scolar si de treaba serioasa cu ceva teste care sa puna neuronii in miscare, asa, de exercitiu.

Continuam drumul. Impreuna. Cu cat vom fi mai multi, cu atat drumul nostru va fi mai vesel, mai util, mai plin de adevar. Noi am decis sa ne asumam riscul de a combate superficialitatea, preferand fondul, fara a neglija forma. E placut sa te distrezi in gasca, dar e minunat sa realizezi ceva impreuna cu o echipa. Echipa Cutezatorilor.”


*Puteţi găsi mai multe detalii pe site-ul Cutezatorii.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • COTIRLAN LUMINITA
    COTIRLAN LUMINITA    19.09.2012 - 06:31
    ”CUTEZATORII”, ”LUMINITA”... reviste care ma trimit spre minunata mea copilarie, atunci cand imi doream sa citesc fiecare numar, imediat ce iesea din tipar... Aceste reviste sunt ca un ”fir” de legatura intre ”ieri” si ”azi”, intre preocuparile copiilor de ”ieri”... parintii de azi...si preferintele copiilor nostri... Cred ca ar trebui sa le citim impreuna... si poate sa mergem la Biblioteca Nationala, sa vedem de unde vin in timp si unde au ajuns... Poate ca ne-am cunoaste mai bine, copil-parinte...