characters characters

Recreati jocurile copilariei cu revista Cutezatorii

05 noiembrie 2013    |   173766 vizualizări
cutezatorii
De la prima editie din noua serie a revistei Cutezatorii pana acum, fiecare dintre copiii care citesc si indragesc publicatia si-a gasit, probabil, rubrica preferata. Revenim cu informatii despre noua editie si dorim sa va aducem in atentie acele rubrici in care cei mici se vor simti mai bine daca vor putea colabora cu parintii.

La rubrica Recreeza tot in joc cunostintele, indemanarea si ajutorul parintilor pot da nastere unor lucruri grozave.
In aceasta editie, le-am pregatit celor mici sansa de a-si prepara singuri un deliciu culinar si de a oferi si altora din mica lor surpriza. Din cateva fructe de kiwi si o ciocolata mare vor face, chiar ei, un desert super gustos.
O alta tema de „atelier” este confectionarea unui plic, dar si mai si este povestea incurcata pe care trebuie sa si-o imagineze cei mici.

Aventurile lui Tom Sawyer sunt acum disponibile pentru intreaga familie intr-o noua adaptare cinematografica filmata partial in Romania. Ecranizarea poate fi un stimulent pentru lectura cartii. Mai multe informatii sunt prezentate la rubrica dedicata filmului.

O modalitate eficienta pentru copii de a intelege mai usor notiunile matematice este jocul. Specialistii INTUITEXT va propun sa descifrati impreuna cu ei semnificatia cifrelor din Codul Numeric Personal. 

Rubrica De la cititori primite este mereu in asteptarea incercarilor literare si plastice ale cititorilor. Este si ocazia perfecta pentru a va incuraja copiii sa fie creativi si sa-si exerseze notiunile literare si de educatie plastica.

Concursul Redescopera Romania reincepe pentru a saptea oara. Acesta propune din nou cititorilor o competitie―maraton in care cei mai buni dintre ei isi vor disputa cunostintele de cultura generala (literatura, istorie, geografie, actualitate culturala, etc) despre Romania. Castigatorii sunt invitati sa participe timp de o saptamana, in vacanta de vara, la activitatile din Tabara Cutezatorii.

Later edit: pentru alte misiuni provocatoare, captivante si cu urmari pozitive si in rezultatele scolare, specialistii INTUITEXT iti propun ScoalaIntuitext.ro! Leapsa la a invata prin joc! Spune-le si prietenilor tai ce platforma online tare ai descoperit!

*Sursa foto: Pixabay.com

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • COTIRLAN LUMINITA
    COTIRLAN LUMINITA    10.11.2012 - 10:57
    Multumesc! Si eu, ca mama, sunt interesata de surprizele pe care ni le pregateste revista ”Cutezatorii”.Pe de o parte, imi amintesc de ”cutezatorii” copilariei mele, din alta perspectiva, retraiesc acea perioada acum, intr-o epoca moderna, alaturi de propriul meu copil...Revista incearca sa faca ceea ce, in zilele noastre se intampla din ce in ce mai rar... sa adune laolalta familia, prin jocuri de grup... Indemanarea copilului si... neindemanarea mea, uneori, fac sa iasa din mainile noastre adevarate ”opere de arta”. De ce de arta??? Pentru ca, important este ca am facut aceste lucruri impreuna, cu dragoste!... Si fiecare familie este cea mai buna...Nu exista in aceasta competitie decat...INVINGATORI!!!.”Tom Sawer”...filmat partial in Romania...da!Cred ca, ”starneste” dorinta de lectura a celor mici...Despre INTUITEXT si produsele sale, utile in invatare, pot sa va spun ca stie destule si fiul meu... Foarte instructiv!Ne dorim doar sa fim destul de buni, incat sa ne intalnim cu voi, dragi prieteni, in TABARA CUTEZATORII!!!