characters characters

Proteste la Ministerul Educatiei: Majoritatea parintilor sunt impotriva clasei pregatitoare

28 februarie 2012    |   760 vizualizări
Membri ai Federatiei Sindicatelor din invatamant "SPIRU HARET" din gradinitele si scolile municipiului Bucuresti, precum si parinti vor picheta in fata Ministerul Educatiei si Cercetarii pe 29 februarie, intre orele 12-14.

Potrivit unui sondaj FSLI, realizat online in perioada 21-27 februarie 2012, 74,12% dintre parinti nu sunt de acord cu infiintarea clasei pregatitoare, iar 5,88% dintre parinti sunt multumiti.

Articol complet: Realitatea.net

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    ella    28.02.2012 - 15:58
    Parintii habar nu au ce vorbesc. Sunt comozi si mai vor un an de gradinita, sa-si lase copiii toata ziua in grija altora. Ei considera ca daca le cumpara copiilor DE TOATE, ii si educa bine. Asta e, vor sa scape cat mai multe ore pe zi de copil. Grupa pregatitoare trebuie sa fie la scoala, obligatorie, cu program de invatare prin joc, fara note/calificative si sa cuprinda TOTI copiii Romaniei. Copilul care nu a fost la gradinita nicio zi pierde startul in fata celorlalti si nu va mai recupera niciodata. Iar copilul care a fost 3-4 ani in gradinita este tinut pe loc la scoala pentru ca invatatorul nu e Dumnezeu sa poata lucra cu 25-30 de elevi, fiecare cu ritmul lui. De ce-ar face-o pentru banii pe care-i ia? Parintii s-ar revolta mai bine pentru salarizarea proasta a profesorilor, de la care au pretentii sa le invete copiii la cele mai inalte standarde. Vreti nu vreti , educatia o fac ACESTI profesori si reforma nu se poate face decat cu ei.