characters characters

Program pentru adolescenti al Muzeului National de Arta: „Experimenteaza arta“

17 ianuarie 2014    |   231 vizualizări
Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) invita publicul adolescent din Capitala la o noua serie de intalniri sub genericul "Experimenteaza arta", care ofera tinerilor ocazia de intra in contact cu arta plastica prin intermediul altor simturi decat vazul.

Fiecare intalnire aduce in prim-plan o lucrare din patrimoniul MNAR, fie ea pictura, sculptura sau obiect de arta decorativa, ilustrata senzorial de un invitat, anunta institutia intr-un comunicat de presa, citat de Mediafax.

Articol complet: Adevarul.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Doina    22.01.2014 - 14:16
    As spune ca nu este corect ca intrarea sa fie 10 lei pentru o singura tema. Sigur sunt copii care ar veni la fiecare tema, dar de unde sa ia cate 10 lei daca nu-i au? Si-asa nu cred ca sunt foarte multi copii dornici sa participe la astfel de activitati. Daca se mai imputineaza si din cauza acestei taxe...! Sunt constienta ca este nevoie de banuti pentru a sustine activitatea si felicit cu drag elevii voluntari care sunt implicati, dar poate s-ar gasi cineva sa finanteze proiectul iar intrarea copiilor sa fie libera.