characters characters

Profesorii, la numarat copii din casa in casa

02 februarie 2012    |   537 vizualizări
Cadrele didactice sunt revoltate ca, in timpul liber si neplatite, trebuie sa participe la recenzarea copiilor care au varsta de mers la scoala.

Pentru ca niciun copil de varsta scolara sa nu ramana neinscris in clasa pregatitoare ori in clasa I, profesorii sunt obligati ca, dupa orele de curs, sa mearga din casa in casa pentru a inregistra copiii.

Procedura se desfasoara in perioada 25 ianuarie-18 februarie 2012 si fiecare profesor primeste un anumit numar de case/ apartamente care trebuie recenzate.

Articol complet: Evz.ro

Comentează:
3 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • maria ilincescu
    maria ilincescu    09.02.2012 - 12:23
    Un invatator "bun" face prea multe pentru cat primeste( material): respecta curriculumul dar il adapteaza, ajusteaza demersul didactic la ceea ce este specific clasei,selecteaza materialul de lucru , asuma roluri noi ca cel de consultant, facilitator, moderator, promoveaza invatarea prin cooperare, echilibreaza norma individuala cu cea de grup, se preocupa de realizarea unui management al clasei care respecta pricipiile diferentierii ,evalueaza continuu,corecteaza tot timpul lucrarile si caietele copiilor,este atent la nevoile comune ale grupului de elevi precum si la nevoile individuale ale elevilor ,lucreaza creativ cu continutul, procesul si produsul invatarii.Ce mai conteaza niste ore pentru recensamant?La recensamantul populatiei ( unde primeau bani) au participat toti salariatii Primariei nu cadrele didactice!Asa ca dreptate vrem dar nu pentru catei!
  • Utilizator Anonim
    anda    03.02.2012 - 04:55
    Cadrele didactice sunt "bune" la orice. Nu li se cere si nici nu li se asculta parerea. Mai grav este ca si parintii sunt mintiti. In urma recensamantului, doar scolile care pana acum nu au fost cautate( oare de ce?) vor avea de castigat.Scolile bune, cu cadre care inca isi iubesc meseria, vor avea mult de suferit. Vor avea locuri cati copii vor gasi in circumscriptie pentru clasa I, respectiv pregatitoare. Care locuri libere? Suntem obligati, astfel, sa inscriem copiii doar la scoala de care apartinem.Oare asta e libera alegere? Asa se respecta drepturile omului?
  • Utilizator Anonim
    Tania Adam    02.02.2012 - 14:32
    Daca tot au salariul pe care-l au profesorii mi se pare ca este "normal" sa faca ore suplimentare.Doar de, cadrelor didactice li se poate cere orice ,oricand, ca doar e criza si ele se supun.