characters characters

Prima lectie de tenis gratuita pentru copilul tau!

30 mai 2012    |   315 vizualizări
Federatia Romana de Tenis (FRT), sustinuta de Federatia Sportului Scolar si Universitar si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, in colaborare cu Media Production Group (MPG), a initiat campania "Descopera tenisul in scoala ta!”.

Prin  campania “Descopera tenisul in scoala ta!”, copiii care n-au tinut niciodata o racheta in mana au ocazia sa indrageasca jocul, cunoscandu-l indeaproape.

Fie ca stiu sau nu ce inseamna dubla greseala, as sau lovitura de dreapta, toti copiii sunt asteptati la primele lectii de tenis, menite sa le deschida calea spre descoperirea frumusetii, a elegantei si a spiritului de invingator, care definesc sportul alb.

Campania se desfasoara in 21 de orase si ofera acces gratuit in cluburile sportive selectate, pentru prima lectie de tenis, tuturor copiilor pana in 10 ani.

Parintii copiilor sunt cei care pot face, pana pe 10 iunie, inscrierea celor mici la lectiile de tenis si care ii vor insoti in cluburile sportive.
Toti copiii care vor participa la evenimentele de tenis vor primi o diploma de initiere in tenis si vor avea acces la o tombola  cu 1 000 de premii. Marele premiu: o excursie la Disneyland Paris, impreuna cu familia, oferita de ERSTE Asset Management.

Inscrierea se face exclusiv pe site-ul www.descoperatenisul.ro sau la telefon 0318054042/0733937953, iar evenimentele vor avea loc in 16, 17, 23, 24, 30 iunie si 1 iulie, conform calendarului publicat pe website-ul oficial.

Tenisul este eficient nu doar pentru dezvoltarea fizica a copiilor, ci si pentru stimularea increderii in sine, a vitezei de reactie, imbina disciplina cu libertatea de a improviza, rigoarea tehnica si imaginatia. Este un sport al surprizei si al preciziei, dar mai ales al bucuriei de joc. Prin urmare, FRT invita cat mai multi copii sa descopere tenisul si sa se bucure de acest sport minunat.

Toate detaliile campaniei “Descopera tenisul in scoala ta!” sunt disponibile pe www.descoperatenisul.ro.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • COTIRLAN LUMINITA
    COTIRLAN LUMINITA    31.05.2012 - 06:57
    Multumesc pentru stirile utile, publicate in timp real. Tocmai mi-am inscris fiul la una din aceste lectii asa ca, vom reveni cu impresii, dupa participarea la acest program.