characters characters

Pricopie: Digitalizam intreaga clasa! Noul regulament va permite elevilor sa aduca tablete

18 septembrie 2013    |   479 vizualizări
Prezent la Scoala Superioara Comerciala "Nicolae Kretzulescu" din Capitala, pentru inaugurarea unui proiect de dotare informatica a unitatilor de invatamant, Pricopie a mentionat si "ordinea corecta" a etapelor de digitalizare.

Ministrul a precizat, in acest context, ca primul pas este reprezentat de conectarea la internet a scolilor, urmat de dezvoltarea unor programe de "software educational", respectiv manualele digitale, iar apoi, de pregatirea necesara care trebuie asigurata cadrelor didactice "inainte de a intra la clasa", pentru care se vor folosi fonduri structurale.

Articol complet: Realitatea.net 

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    timmy    20.09.2013 - 17:52
    Unii vor merge cu tabletele la scoala(10%),iar altii nu au apa curenta si grup sanitar(un procent prea mare pentru o tara europeana),in concluzie lasati digitalizarea si aduceti scolile din mediul rural la gradul minim de umanitate!!!
  • Utilizator Anonim
    mathea    20.09.2013 - 15:24
    Si ce sa faca cu tabletele la scoala? Oare cum poate rezolva o problema de geometrie cu tableta? Sau cum vor putea sa faca o analiza pe text? De fapt.....va gandi tableta in locul elevului, nu? Pentru ce mai avem nevoie sa gandim, nu-i asa, domnule ministru?
    De fapt....eu propun decapitarea tuturor cadrelor didactice, pentru ca domnul ministru si toti cei de sus sa creeze cadre didactice care sa se ridice la "standardele" cerute......adica....sa nu mai aiba atatea pretentii, sa nu mai ceara atatea elevilor, sa inchida ochii daca elevii nu stiu sa scrie sau nu stiu sa se exprime sau nu stiu sa calculeze...