characters characters

Parinti, ati aflat de preturile Iepurasului pentru Caietele de Teste pentru Evaluarea Nationala clasa a II-a?

22 aprilie 2016    |   529 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Tic-tac, tic-tac. Evaluarea Nationala, clasa a II-a se apropie. Da, este primul examen mai important din viata si vine cu emotiile de rigoare. Le depasim cu atitudine pozitiva, dar si cu o pregatire cu materiale specializate.

Ati descoperit pana acum Caietele INTUITEXT de Teste pentru Evaluarea Nationala?

Caietele de Teste special realizate pentru Evaluarea Nationala reprezinta materiale de mare ajutor, iar pana pe 10.05.2016 beneficiaza de 30% reducere.

Caietele ii au ca autori pe: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca, Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel. Caietele INTUITEXT de teste reprezinta un material valoros de practica pentru elevul aflat in pragul testarii nationale.

Testele propuse in caietele INTUITEXT de teste pentru Evaluarea Nationala au o structura ce respecta precizarile Metodologiei de organizare si desfașurare a Evaluarilor Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a , in anul scolar 2014-2015, care a fost aprobata cu nr. 5123 din 15.12.2014. Formatul testelor este asemanator cu cel al evaluarilor internationale, conform precizarilor acestei Metodologii (Art.9).

De ce sa alegi Caietele INTUITEXT de teste:

1. Respecta structura, aspectul, numarul de itemi si modul de parcurgere ale celor de la Evaluarea Nationala.

2. Contin itemi de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzatori competentelor de evaluare de la clasa a II-a.

3. Prezinta o grafica placuta care contribuie la buna intelegere a cerintelor testelor si implicit la rezolvarea lor cu usurinta. Ilustratiile sunt clare si reprezinta un adevarat suport pentru textul pe care il insotesc

Caietul de teste pentru Evaluarea Nationala pentru disciplina Matematica si explorarea mediului, clasa a II-a

 caiet teste evaluarea nationala clasa a II-a MEM

- contine 11 teste a cate 4 pagini fiecare, realizate conform specificului testelor pentru Evaluarea Nationala, pastrand structura acestora, aspectul, numarul de itemi, modul de parcurgere si de rezolvare;

- are pagini de raspunsuri la testele propuse; paginile de raspunsuri sunt plasate la final de caiet si il vor ajuta pe elev in autoevaluare.

Caietul de teste pentru Evaluarea Nationala pentru disciplina Comunicare în limba romana, clasa a II-a:

coperta caiet teste evaluarea nationala clasa a II-a CLR

- contine 9 teste, a cate 6 pagini fiecare, realizate conform specificului testelor pentru Evaluarea Nationala, pastrand structura acestora, aspectul, numarul de itemi, modul de parcurgere si rezolvare;

- are pagini de raspunsuri la testele propuse, paginile de raspunsuri sunt plasate la final de caiet si il vor ajuta pe elev in autoevaluare.

Caietul este un sprijin real si pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul in care se abordeaza un text  pentru formarea competentelor de receptare a mesajelor citite, precum si sugestii pentru formarea la elevi a competentelor de producere a mesajelor scrise.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu