characters characters

Oferta guvernului pentru tinerii olimpici care aleg Romania: burse de 15.000 de euro, pe doi ani

31 mai 2013    |   415 vizualizări
In total, 50 de tineri cu rezultate extraordinare la invatatura care se hotarasc sa studieze in tara, anul acesta, vor beneficia de sprijinul financiar al statului, a carui singura conditie este ca banii sa fie investiti in proiecte de cercetare.

Anuntul a fost facut chiar de catre premierul Victor Ponta, prezent, ieri, la premierea elevului Ionut Budisteanu, cel care a luat trofeul la concursul international organizat recent de Intel.

Articol complet: Evz.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • clarissa33_sp
    clarissa33_sp    07.06.2013 - 14:11
    De acord, Adina, tinerii olimpici nu au mare lucru de castigat daca aleg sa studieze aici. Dimpotriva, nu au sanse de a-si valorifica potentialul. Cu totii am castiga mai mult daca ar avea motive pentru care sa se intoarca, dar din pacate cei mai multi care incearca acest lucru se lovesc de obstacole de netrecut.
  • Utilizator Anonim
    Adina    05.06.2013 - 14:30
    Nu neaparat studiul in Romania va fi un beneficiu pentru acesti copii exceptionali. Cat mai curand, readucerea tinerilor de peste hotare si SUSTINEREA lor prin granturi de cercetare si educatie. Sunt foarte multi romani care si-ar dori sa revina in tara, dar intr-un context unde pot lucra la standarde internationale.