characters characters

O provocare pentru un profesor de exceptie!

01 octombrie 2012    |   1327 vizualizări
OvidiuRo cauta cel mai bun profesor pentru invatamantul prescolar din Romania, pentru cel mai provocator experiment educational: un an de lucru cu copiii si cu profesorii din comunitatea cea mai saraca din tara – Coroieni, Maramures, in cadrul proiectului Fiecare Copil in Gradinita.
Scopul este de a asigura calitatea educatiei si de a stimula capacitatea de invatare a copiilor extrem de saraci din aceasta comunitate, prin activitati de predare moderne, centrate pe copil, si prin lucrul in regim de mentorat cu profesorii din gradinita si din scoala Ponorata.

Candidatul ideal are o excelenta pregatire pedagogica, iubeste copiii indiferent de mediul din care provin, stie sa le stimuleze curiozitatea si dorinta de a invata, are curaj, este flexibil si rezista la stres. Experienta in lucrul cu copiii saraci este un avantaj. Oferim salariu motivant, chirie in Tg. Lapus, decontarea navetei si oportunitati de dezvoltare profesionala.

Pentru a aplica, va rugam sa ne trimiteti un CV si o scrisoare de intentie la iolanda.burtea@ovid.ro, pana pe 10 octombrie 2012.
Misiunea OvidiuRo este ca fiecare copil sarac din Romania sa beneficieze de educatie timpurie de calitate si sa devina, astfel, un membru activ al societatii. Programul Fiecare Copil in Gradinita a castigat anul acesta premiul I al Galei Societatii Civile, la categoria Educatie si Invatamant.

Detalii pe www.ovid.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu