characters characters

O multime de subiecte speciale in numarul 50 din Cutezatorii

10 mai 2013    |   306 vizualizări
Pentru echipa Cutezatorii fiecare intalnire cu cititorii sai este speciala. De aceasta data, editia lunii mai este una jubiliara ceea ce inseamna mai mult spirit cutezator pentru cititorii ei.

Tonul il dau subiectele care aduc in prim plan faptele pline de cutezanta ale unor oameni de diferite varste, cu preocupari din domenii diverse. De la acestia pot invata atat cei mici cat si cei mari.

Primul ultratriatlon terminat de un roman aduce dupa sine marturia unei experiente unice care ii indeamna la reflectie pe toti parintii. Viata lui Andrei Rosu a luat acum trei ani o intorsatura extraordinara, dar mai uluitoare a fost motivatia sa de a-si schimba stilul de viata si rutina zilnica: cei doi copii ai sai. Aflati mai multe in articolul Peste limite.

Continuati apoi in articolul Cu pumnii stransi cu povestea unui baiat de 12 ani, pentru care sprijinul parintilor si pregatirea alaturi de antrenorul si colegii sai de club, poate reprezenta cea de-a doua sansa pentru sportul cu manusi, in Onesti.

Profesionistii de la Trouble Crew ii invita pe cei mici in lumea dansului. Un articol despre Mini Trouble le poate aduce un abonament de 12 sedinte la Scoala de Dans Trouble Dance Studio in vacanta de vara.

Educatia ecologica ii pregateste pe copii pentru viitor. Toti cei care isi propun sa prezerve natura si resursele ei incep prin a educa in spirit ecologist tanara generatie. Printre acestia se numara reprezentantii a doua asociatii ecologiste. Aflati despre proiectele lor cutezatoare din articolele Milioane de prieteni pentru ursul brun si Eco Educatie.

Mai multe informatii despre continutul editiei jubiliare Cutezatorii sunt pe www.cutezatorii.ro.  

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu