characters characters

O altfel de tabara: matematica, creatie si dezvoltare personala in tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro

18 august 2014    |   584 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani.


*Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/34547181@N00/7223675784


Peste 180 de elevi, 8 invitati dintre cei mai buni de la Olimpiada Nationala de Matematica si 45 de profesori vor participa in tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro


Ajunsa deja la a cincea editie, tabara are loc intre 18 si 23 august la Campulung Muscel reprezentand unul din evenimentele mult asteptate ale anului pentru tinerii pasionati de matematica din intreaga tara.


Tabara reprezinta Etapa Finala a concursului Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro, concurs realizat in parteneriat Societatea de Stiinte Matematice din Romania si INTUITEXT, cu sprijinul Romanian American Foundation, INTEL, Tuca Zbarcea si Asociatii si BitDefender.


Participarea in tabara este gratuita, selectia realizandu-se in cadrul concursului cu acelasi nume, concurs ce se desfasoara pe parcursul unui an scolar. Si in editia cu numarul cinci exista un program diversificat „am pregatit un program complex care contine printre altele, doua probe de matematica (orala si scrisa) care vor decide premiantii si medaliatii, lectii de pregatire sustinute atat de profesori cat si de copii, conferinte sustinute de personalitati importante din lumea matematicii, ateliere de creatie, arta, IT si mai multe concursuri si activitati sportive” declara Simona Ungureanu, Product Manager ViitoriOlimpici.ro si co-organizator tabara.


“Sunt copii ambitiosi, care stiu ce vor si muncesc ore in sir pentru a-si atinge obiectivul. Sunt copii animati de pasiune, ce vizeaza excelenta. Dar excelenta inseamna insa nu numai pregatire academica, ci si antrenament psihologic. De aceea, prin atelierul de dezvoltare personala ii sustinem sa isi cunoasca mai bine resursele interioare, sa fie perseverenti si invingatori”, considera Camelia Dumitru, psihoterapeut la clinica de psihoterapie si dezvoltare persoanala PsyMotion.


Mai multe informatii despre concurs, dar si despre tabara puteti afla accesand www.viitoriolimpici.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu