characters characters

Numarul 46 al revistei Cutezatorii este in scoli!

03 decembrie 2012    |   410 vizualizări
Fiecare editie a revistei Cutezatorii isi doreste sa creeze un spatiu comun pentru copii si parintii. Inca un an s-a derulat si, totodata, multe momente speciale alaturi de cititorii nostri.

In aceasta editie, cu totul speciala, aflati cum sa faceti rost pentru copii de jocuri de perspicacitate, indicii si premii alaturi de Detectivul M., in rubrica De-a dura prin idei. Incurajati-i sa fie creativi, participand la Misiunea Intuitext: Exprimati-va si castigati!.

Editia recomanda productii cinematografice deosebite pe care le puteti viziona impreuna in luna decembrie si aduce crampeie ale mesagerilor folclorului si ale artei romanesti.

Grija pentru cei dragi este foarte importanta. Realizati impreuna aplicatii originale pentru felicitarile pe care copiii doresc sa le ofere persoanelor iubite.

Este vacanta, iar revista indeamna la ore de lectura interactiva prin rubrica Mouse-ul de biblioteca. Acesta este locul unde sunt publicate cele mai reusite recenzii ale copiilor la cartile preferate.Va dorim succes si La Multi Ani Cutezatori!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu