characters characters

Noi aparitii editoriale pentru copii la Aramis

13 iunie 2012    |   661 vizualizări
Marti 12 iunie editura Aramis a lansat doua carti de literatura pentru copii - "Albinuta din dulceata - rime potrivite celor mici citite", autor Adela Dobran, si "Altfel de legende pe intelesul celor mici", autor Mariana Tapus, la Scoala cu clasele I-VIII nr. 64 "Ferdinand I".



Cu acest prilej, editura Aramis a organizat un concurs de lectura la prima vedere la care s-au inscris, pe loc, 50 de elevi. Emotiile au fost intense in momentul in care au fost desemnati cei trei castigatori ai concursului, prin tragere la sorti. Toti ceilalti copii participanti au fost rasplatiti cu diplome, iar una dintre clase (cea cu cei mai multi participanti) a primit chiar o diploma speciala.

Implicarea activa a cadrelor didactice a fost si ea rasplatita prin satisfactia oferita de succesul copiilor pe care ii indruma, dar si prin adeverinte care atesta participarea la un eveniment de cultura.

Cele doua autoare abia au prididit cu scrierea autografelor pentru cei prezenti, care nu au ezitat sa isi cumpere cartile mirosind inca a tipar proaspat.

Speram ca si elevii altor scoli sa ne primeasca in mijlocul lor si sa se bucure de intalniri cu autorii si cu lectura in imprejurari inedite.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu