characters characters

Mos Craciun imparte daruri copiilor silitori

Propus de: Cornelia Ursu   |   14 ianuarie 2011    |   648 vizualizări
Mos CraciunStiind ca Mos Craciun ii va cauta pentru ultima data la gradinita, copiii de la grupa Pregatitoare A, Gr.Cuv.Parascheva-Iasi, au pregatit pentru Mos Craciun, dar si pentru parinti, bunici si frati, un frumos program artistic in care au cuprins colinde si versuri. Sceneta, cum era de asteptat,  s-a numit “Sa-l asteptam pe Mos Craciun”.


Insotit de piticul “BARBA-COT”, Mos Craciun a sosit vlaguit de greutatea tolbei prea pline pentru a-i multumi pe copiii care mereu l-au tinut la curent cu implinirile lor zilnice .

Mos Craciun s-a declarat multumit de toate vestile primite de la ei, de desenele  premiate deja la diferite concursuri.
Spre  a fi un bun exemplu pentru copii, Mos Craciun le-a recitat o poezie cu caldura deosebita si le-a promis ca pe toti ii va cauta la scolile unde vor merge in clasa I.


Cu toti intr-un glas copiii au adresat urarile:
“Tuturor avem a spune;
Sanatate, multumire
Si ganduri de fericire.
Un an nou bogat si bun
Cum n-ati avut pan`acum.”


In semn al traditiei, reprezentantii “Motel Bucium”- Iasi au servit copiii cu cozonac si portocale, iar ed.Cornelia Ursu le-a inmanat copiilor revista grupei, “Micii Mesteri Mari”, cu ajutorul careia fiecare copil ii poate arata lui Mos Craciun (cand ii va vizita si in familie) cat de seriosi au fost ei in joc si in munca la gradinita. Mosul i-a adunat pe copii in jur si au facut fotografii.


Ed. Cornelia Ursu
Gr.Cuv.Parascheva, Iasi

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu