characters characters

Mos Craciun a venit la Centrul Comunitar Sfantul Vasile

20 decembrie 2013    |   450 vizualizări
La sfarsitul lunii noiembrie am demarat campania noastra de suflet, VREAU SA IL AJUT PE MOS CRACIUN! Am apelat la toti prietenii ZURLI si oamenii cu suflet, sa ne ajute sa strangem daruri pentru copiii de la Centrul Comunitar “Sfantul Vasile” din Bucuresti, sector 4.

In spatiul pus la dispozitie de prietenii nostri de la locurile de joaca Zorky Planet din Afi Palace si Magic City din Baneasa Shopping Center, am strans toate cadourile de pe lista. Pachete pregatite cu grija, frumos ambalate, in care se ascundeau dorintele a 90 de copilasi, gazduiti la Centrul Comunitar Sfantul Vasile.

Mosul le-a multumit tuturor ajutoarelor sale, iar la depunerea cadoului, fiecare a primit o scrisoare  personalizata din partea lui Mos Craciun.
Pe 19 decembrie, cu ajutorul partenerilor de la Fundatia RoSmile, care ni s-au alaturat in aceasta actiune, am incarcat darurile si am plecat catre Centru.

Copiii ne-au primit cu un program de poezii si colinde, special pregatit pentru noi. Gasca Zurli, ajutata de spiridusii Mosului, i-a provocat pe micuti la jocuri distractive. Am dansat, am facut concursuri si, desigur, am cantat AM O CASUTA MICA.

La final, Mos Craciun si-a facut in sfarsit aparitia si le-o oferit tuturor darurile visate.

Le multumim din suflet tuturor celor care s-au implicat in aceasta campanie!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu