characters characters

Misiunea mea: INVAT CU PLACERE. Prima provocare: CONCURS de fotografie!

04 octombrie 2012    |   1628 vizualizări
Va anuntam in urma cu doua saptamani ca revista Cutezatorii isi lanseaza noul numar si va invitam sa descoperiti noutatile pe care le aduce! Incepand cu numarul 44 revista inaugureaza o rubrica noua: “Misiunea mea: Invat cu placere!”. Pentru realizarea ei specialistii INTUITEXT se implica trup si suflet! Nu s-ar putea altfel. De ce? Pentru ca noua rubrica vorbeste, inainte de toate, despre pasiuni si despre cum ele pot deveni o misiune usoara, un drum catre succes.

Prima rubrica a fost dedicata FOTOGRAFIEI. Se spune ca o imagine face cat 1000 de cuvinte. Asadar, ne-am propus sa ii invatam pe copii cum sa scrie povesti cu ajutorul fotografiei. Mai ales ca lunile septembrie si octombrie sunt unele ofertante vizual. Am vorbit despre compozitie, lumina si contrast (informatii pe care le regasiti in revista) si am lansat o provocare: “Realizati-va propriul screensaver in care sa surprindeti toamna!”. Invitam micii fotografi de pretutindeni sa urmeze sfaturile specialistului si sa surprinda toamna intr-un singur cadru. Cele mai frumoase 3 vor fi premiate cu un produs INTUITEXT. Copiii dvs. au aflat de aceasta provocare? Daca nu, va invitam sa descoperiti alaturi de ei frumusetea toamnei si sa o impartasiti cu noi.
 
Copiii pot trimite fotografiile prin intermediul paginii de Facebook INTUITEXT sau la adresa de mail misiuneamea@intuitext.ro. Castigatorii vor fi anuntati in a doua parte a lunii octombrie! Succes!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu