characters characters

Ministrul Remus Pricopie a discutat, la Paris, continuarea cooperarii dintre MEN si UNESCO privind politicile educationale

21 ianuarie 2014    |   193 vizualizări
Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, s-a intalnit, luni, 20 ianuarie, la Paris, cu directorul general UNESCO, Irina Bokova. Tema care s-a aflat pe agenda intalnirii de la sediul UNESCO a fost cooperarea in domeniul educatiei dintre MEN si UNESCO. In acest sens, discutiile s-au axat pe stabilirea unei strategii, in concordanta cu aceea a UNESCO de dezvoltare pe termen mediu 2014-2020. Alte puncte importante ale discutiilor le-au reprezentat identitificarea unor modalitati concrete de continuare a cooperarii MEN - UNESCO in domeniul educatiei si formarii profesionale, dar si politicile de innoire in zona educatiei pe tot parcursul vietii, precum si acelea referitoare la sustinerea si dezvoltarea institutiilor de cercetare in domeniul stiintelor fundamentale, a stiintelor naturale si socio-umane.

In cadrul intalnirii, ministrul Remus Pricopie a abordat si problematica participarii reprezentantilor UNESCO la Conferinta Europeana, organizata la Bucuresti, in perioada 10 - 11 martie 2014, de catre Ministerul Educatiei Nationale, in colaborare cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Tineretului si Sportului.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu