characters characters

Ministrul Educatiei vrea ca in 10 ani gradinita sa fie obligatorie de la trei ani

14 octombrie 2013    |   548 vizualizări
Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat duminica, la B1 TV, ca, in cel mult 10 ani, invatamantul obligatoriu ar trebui sa inceapa de la varsta de trei ani. Oficialul a anuntat deja ca din 2015 toti copiii de cinci ani vor merge la gradinita, la grupa mare.

„Scoala ii invata sa traiasca intr-un colectiv. Copiii invata unii de la altii mult mai usor decat de la un adult. Toate studiile ne arata ca un copil cu 2-3 ani de gradinita performeaza mai bine la scoala”, a explicat Pricopie duminica seara, intr-un interviu la BI TV.

Articol complet: Adevarul.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    dia    16.10.2013 - 20:47
    Chiar daca nu esti motivat financiar,dar ai dorinta de a lucra la un nivel acceptabil ,in beneficiul copiilor,nu ai materialele necesare ,din motive financiare,si nimeni nu pune suflet inafara de tine.
  • Utilizator Anonim
    ANGELA    16.10.2013 - 17:22
    ESTE BINE,DAR PTR ASTA TREBUIE SA SE CONSTRUIASCA MAI MULTE GRADINITE SI SA EXISTE MAI MULTE CADRE DIDACTICE MAI BINE MOTIVATE SI DIN PCT DE VEDERE SALARIAL!MUNCA IN GRADINITA e destul de solicitanta si exista o raspundere foarte mare,in schimbul unei sume destul de mici!IN PLUS Cadrele didactice din zona rurala,unde populatia traieste la limita subzistentei se confrunta cu mari dificultati in procurarea materialelor de care au nevoie ptr a-si desfasura activitatea.PARINTII NU AU BANI SA CUMPERE CELE NECESARE,EDUCATOARELE NU ISI POT DESFASURA ACTIVITATILE CUM AR TREBUI DIN ACEASTA CAUZA!