characters characters

Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ecaterina Andronescu, a preluat mandatul in cadrul unei ceremonii de predare/primire

04 iulie 2012    |   302 vizualizări

Doamna Ecaterina Andronescu a preluat marti, 3 iulie, mandatul de ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in cadrul unei ceremonii de predare/primire desfasurate la sediul MECTS, in prezenta ministrului Liviu Marian Pop, care a detinut mandatul de ministru interimar. Cu acest prilej, cei doi demnitari au sustinut o conferinta de presa.

Noul ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, doamna Ecaterina Andronescu, a facut o trecere in revista a principalelor evenimente care privesc sistemul de invatamant in urmatoarea perioada: finalizarea evaluarii nationale pentru elevii de clasa a VIII-a si repartizarea computerizata, organizarea si desfasurarea examenului de bacalaureat, organizarea clasei pregatitoare, examenele de titularizare si definitivare, examenele pentru directorii de scoli, organizarea concursurilor pentru inspectorii scolari generali, regulamentul de organizare si functionare pentru unitatile din invatamantul preuniversitar, precum si aspecte ce tin de domeniul invatamantului superior.

De asemenea, noul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, i-a multumit ministrului Liviu Marian Pop pentru efortul depus in perioada celor 45 de zile in care a detinut mandatul de ministru interimar al Educatiei.

La randul sau, ministrul Liviu Marian Pop i-a urat succes noului ministru al Educatiei, manifestandu-si dorinta de a fi recuperate intarzierile in aplicarea Legii Educatiei: „Sper sa recuperam in continuare intarzierile majore care apar in aplicarea Legii Educatiei Nationale (...) si impreuna sa facem sistemul de invatamant mult mai stabil, pentru ca cel putin ultimii trei ani de zile au creat multe probleme. Impreuna sper sa reusim. Ii doresc doamnei ministru mult succes”, a declarat Liviu Marian Pop.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu