characters characters

Ministrul Daniel Funeriu catre liceeni: „De fiecare data cand nu tradati un act de coruptie, va tradati un pic tara”

12 decembrie 2011    |   599 vizualizări
Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Funeriu, a participat, vineri, 9 decembrie 2011, la ceremonia de incheiere a celei de-a doua editii a proiectului „Tinerii impotriva coruptiei". Evenimentul, organizat de Asociatia Pro Democratia in parteneriat cu Directia Generala Anticoruptie, Serviciul Anticoruptie pentru Municipiul Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), a marcat Ziua Internationala Anticoruptie, a inclus festivitatea de premiere a echipelor de liceeni care au prezentat cele mai bune proiecte de prevenire a fenomenului de coruptie.

„De fiecare data cand nu tradati un act de coruptie, va tradati un pic tara. Ministerul pe care il conduc va deschide in perioada imediat urmatoare o linie verde pentru semnalarea tuturor actelor de coruptie din scoli", a declarat ministrul Daniel Funeriu in fata elevilor din cele 31 de licee bucurestene implicate in proiect. Totodata, ministrul Educatiei a salutat initiativa organizatorilor de a promova transparenta, integritatea si responsabilitatea in randul elevilor prin incurajarea manifestarii in randul acestora a unei atitudini de cetateni activi in combaterea fenomenului de coruptie. Ministrul Daniel Funeriu a mai spus ca va incuraja personal implicarea elevilor in prevenirea sau demascarea actelor de coruptie din sistemul de invatamant.

La eveniment au luat parte reprezentanti ai Ministerului Administratiei si Internelor, Directiei Generale Anticoruptie, Serviciului Anticoruptie pentru Municipiul Bucuresti, ISMB, Prefecturii Municipiului Bucuresti, profesorii si tinerii liceelor implicate in proiect, precum si reprezentanti ai societatii civile si mass-media.

Sursa: Edu.ro


Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu