characters characters

Ministerul Educatiei vrea sali de "corectie" in scoli

19 octombrie 2011    |   504 vizualizări

Sali de corectie in scoli. Asta vrea sa infiinteze ministerul educatiei, iar incaperile se vor numi mai in gluma, mai in serios sali de reflectie.
Ministerul Educatiei vrea sa-i pedepseasca pe elevi in sali speciale, numite ,,de reflectie".

Astfel elevul care nu e cuminte dupa ce i s-a atras atentia verbal va fi pus sa stea o ora in sala de reflexie unde va fi supravegheat de profesori.Tipul de activitate suplimentara va fi stabilit de cel care aplica sanctiunea.

Articol complet: Realitatea.net

Comentează:
6 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Dana Predel    19.10.2011 - 11:43
    O nebunie! In primul rand acel copil are o problema si "reflectand" singur la ceea ce a facut nu e de folos. Ar avea nevoie de consiliere psihologica nu sa ii marim frustrarile si mai mult! Ce profesor va sta cu el? Din ce bani va fi platit? Ce va face mama cand copilul nu ajunge la timp acasa? Eu zic sa ne gandim la alte solutii!
  • Utilizator Anonim
    Georgia    19.10.2011 - 11:13
    Decat sali de corectie, mai bine s ar stradui sa asigure fiecarei unitati scolare un psiholog!
  • Utilizator Anonim
    Diana    19.10.2011 - 10:05
    in nici un caz!
  • Utilizator Anonim
    berende    19.10.2011 - 09:58
    sunt parinte si am mari probleme cu educatia copiilor ,ne-ar prinde foarte bine ,as zice ca este absolut necesar un psiholog in scoala dar ..nu-l avem , nu inteleg de ce se neglijeaza problema asta in scoli .Vin din Spania unde o scoala nu poate functiona fara psiholog scolar ,la noi in Romania vad ca nici vorba!Or fi avand unele scoli dar nu au nici 20 la suta un psiholog care sa-i indrume pe copii ,sa-i consilieze sa faca studiul de caz .Nimic .Parca suntem in epoca de piatra!Chiar si noi parintii am avea adeseori nevoie de un psiholog scolar care sa ne indrume .Unii zic ca asta cica , ar face-o profesorii diriginti /Total gresit si neadevarat .Profesorii diriginti eventual sta de vorba cu copilul maximum 5 minute ,fiindca ..are si alte ore , fie ca preda matematica sau altele ,habar nu are , nu are o pregatire specializata pentru a-i ajuta efectiv pe copii .Si noi lasam lucrurile sa mearga asa ..la marea intamplare .Sunt atatia copii cu parintii plecati , lasati in grija rudelor care au mari greutati de adaptare care nu-si aculta bunicii etc ,abandoneaza scoala s.a.Nu intelegem deloc de ce atata obtuzitate in general in scoli care nu au un psiholog la indemana care ar fi obligatoriu necesar .Situatiile in care copiii deraiaza la varste de 12-17 ani sunt foarte multe au si ei problemele lor si nu-i ajuta nimeni!!!E dureros ,sincera sa fiu ,ASTEPTAM DIN PARTEA MINISTERULUI O DECIZIE CLARA IN ASA FEL INCAT TOATE SCOLILE SA BENEFICIEZE DE SPRIJINUL UNUI PSIHOLOG ,SINGURUL SPECIALIZAT SI CAPABIL SA REZOLVE SUTELE DE PROBLEME PE CARE LE INTAMPINAM ATAT NOI ,PARINTII CAT SI , MAI ALES COPIII NOSTRI !AVETI GRIJA DE COPIII NOSTRI CA NU TOTI NE PUTEM PERMITE SA PLATIM UN PSIHOLOG PARTICULAR !ACESTA TREBUIE SA EXISTE IN SCOLI ,LA DISPOZITIA ELEVILOR SI A PARINTILOR!VA RUGAM NU NEGLIJATI ACEASTA PROBLEMA
  • Utilizator Anonim
    maria    19.10.2011 - 09:39
    ar trebui psihologi pentru a-i consilia nu credeti?
  • Utilizator Anonim
    dana    19.10.2011 - 09:03
    sali de corectie in scoli????? pai copii sint la puscarie?
    nu sint de acord cu asa ceva, cel putin daca copilul meu ar fi supus unui astfel de tratament as lua masuri!! clar nu!