characters characters

Ministerul Educatiei si Cercetarii lanseaza educatiacontinua.edu.ro, instrument online de informare privind noul an scolar

01 septembrie 2020    |   424 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

educatiacontinua.edu
Ministerul Educatiei si Cercetarii lanseaza portalul educatiacontinua.edu.ro, instrument online de informare, dedicat tuturor celor interesati de contextul educativ si sanitar in care se va desfasura activitatea in anul scolar/universitar 2020-2021, ca urmare a evolutiei pandemiei de COVID-19.

Anuntul a fost facut de ministrul educatiei si cercetarii, Monica Anisie, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate astazi, 1 septembrie, cu prilejul deschiderii anului şcolar 2020-2021.

 „Asa cum am promis, in aceasta perioada am elaborat ghidurile metodologice, ghiduri pentru organizarea si desfasurarea activitatilor in cadrul unitatilor de invatamant. Aceste materiale au fost concepute pentru fiecare nivel de invatamant, prin raportare la particularitatile acestora. Astfel, Ministerul Educatiei si Cercetarii pune la dispozitie ghiduri pentru: educatie timpurie, invatamant prescolar, invatamant primar, gimnazial si liceal, dar si pentru invatamant vocational, profesional si tehnic si, nu in ultimul rand, pentru invatamantul special. Toate aceste materiale-suport sunt publicate pe educatiacontinua.edu.ro”, a declarat Monica Anisie, ministrul educatiei si cercetarii.

Portalul faciliteaza accesul direct la informare pentru actorii din sistemul national de invatamant: elevi, studenti, parinti, cadre didactice, dar si pentru alte categorii de public. Acesta cuprinde toate documentele emise de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Sanatatii pe aceasta tema: norme, ghiduri, regulamente, metodologii, dar si alte documente din acelasi spectru tematic, grupate pe cicluri de invatamant/arii de interes.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu