characters characters

Ministerul Educatiei premiaza, in luna septembrie, olimpicii romani medaliati la concursurile scolare internationale din 2013

30 iulie 2013    |   359 vizualizări
Ministerul Educatiei Nationale va premia, in luna septembrie 2013, elevii care au obtinut distinctii  la olimpiadele si concursurile scolare internationale desfasurate in acest an, profesorii care i-au pregatit si unitatile scolare din care provin elevii.

Cuantumurile premiilor acordate medaliatilor la olimpiadele internationale sunt urmatoarele: 12.180 lei - medalie de aur si premiul special pentru punctaj maxim, 9.430 lei - medalie de aur/ premiul I, 8.080 lei - medalie de argint/premiul II, 5.770 lei - medalie de bronz/premiul III si 3.940 lei - mentiune.

Valorile premiilor acordate elevilor care s-au impus in competitiile regionale sunt de 4.310 lei pentru medalie de aur sau premiul I, 3.670 lei pentru medalie de argint sau premiul II, 2.860 lei pentru medalie de bronz/premiul III si 2.480 lei pentru mentiune. In aceasta categorie intra elevii laureati la olimpiadele balcanice, Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada, Olimpiada Central Europeana de Informatica, Olimpiada D.I. Mendeleev, Olimpiada Internationala de Limba Maghiara, Olimpiada Internationala de Limba, Comunicare si Literatura Romana, Olimpiada Internationala de Matematica a Liceelor Maghiare din Europa, Olimpiada Internationala de Stiinte a Uniunii Europene, Olimpiadele Internationale de Limba Latina Sulmona si Venosa, Olimpiada Internationala de Limba Turca, Olimpiada Internationala de Matematica pentru Eleve si Turneul International de Informatica-Shumen.

Pentru profesorii care au pregatit elevul/elevii se acorda un singur premiu, in cuantumul cel mai mare prevazut pentru unul din elevii sai/lor. Pentru scoala pe care elevul/elevii o frecventeaza sau au frecventat-o se acorda cate un premiu, in cuantumul prevazut pentru fiecare elev premiat. In acest ultim caz, sumele primite vor fi utilizate pentru dotari destinate sprijinirii eficientei procesului de invatamant.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu