characters characters

Medicii se pregatesc de campania de vaccinare a elevilor

20 septembrie 2013    |   556 vizualizări
Potrivit Ministerului Sanatatii, in luna octombrie vor fi vaccinati elevii de clasa I, in luna noiembrie cei din clasele a IX si a X-a, iar in luna decembrie elevii de clasa a II-a.

In perioada aprilie-mai 2014 urmeaza sa se faca vaccinarea la clasa a VIII-a.

Astfel, in perioada 7 – 18 octombrie, elevii de clasa I vor fi vaccinati impotriva rujeolei, rubeolei si oreionului.

Articol complet: Edu-News.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • gabyavram1998@yahoo.com
    gabyavram1998@yahoo.com    25.09.2013 - 17:32
    Învățătoarele au datoria să se ocupe de procesul educativ ai copiilor nu să-i trateze de diferite boli. Dacă i se întâmpla ceva copilului învățătoarea era acuzată ca nu v-a anunțat la timp și că nu a interesat-o.
  • Utilizator Anonim
    Monica Corobian    23.09.2013 - 10:36
    Deci,ce parere am..pai,sa vedem,fiul meu este in clasa 0 in cadrul unei scoli cu renume bun din judetul Brasov,in scoala respectiva nu exista nici un cadru medical,nu dr ,nu asistenta medicala.Invatatoarea ma suna si ma roaga sa-l iau de la scoala pentru ca-l doare burtica,adica e normal sa plec de la serviciu pentru ca nu exista un cadru medical pentru un serviciu de urgenta?Doamna invatatoare nu se afla acolo pentru a ne trata copiii sau a le monitoriza starea de sanatate in caz de vreun accident minor( o durere de burta sau altceva).Nici o persoana calificata care sa ofere un prim-ajutor,sa le administreze copiilor un Ibuprofen sau un Debridat.Pai,cum este posibil asa ceva?Sa lasi sa functioneze o scoala intreaga fara un cadru medical! Rusine sitemului de invatamant din Romania!