characters characters

Sase medalii castigate de elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori, 2015

30 iunie 2015    |   1099 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

medalii
Sase elevi romani au castigat o medalie de aur si cinci medalii de argint in cadrul Olimpiadei Balcanice de Matematica pentru Juniori, desfasurata intre 24 si 29 iunie la Belgrad, in Serbia.

Castigatorul medaliei de aur, Theodor Mihai Iliant este elev in clasa a VIII-a la Colegiul National “Mircea cel Batran” din Constanta.

Medaliile de argint au fost castigate de Stefan-Razvan Balauca, elev in clasa a IX-a la Colegiul National “Mihai Eminescu”, din Botosani, Ioan Andrei Nicolae si Lenca Iarina Cuturela, elevi in clasa a VIII-a la Liceul International de Informatica, Bucuresti, de Alexandra Timofte, eleva in clasa a VII-a la Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu”, Bucuresti si de Ioan Paul Petru Tirlisan, elev in clasa a VIII-a la Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Nasaud.

Medaliile de aur castigate de elevi au fost in numar de 8, fiind obtinute si de elevi din Turcia, Arabia Saudita, Bulgaria si Grecia.

La Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori au participat elevi din 19 tari: 11 state cu statut permananent (Albania, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Cipru, Grecia, Moldova, Macedonia, Muntenegru, Romania, Serbia, Turcia ) si opt state invitate (Azerbaijan, Franta, Kazakhsta, Kyrgystan, Arabia Saudita, Serbia – echipa B, Tajikistan si Turkmenistan).

Poti vedea problemele pe care le-au avut copiii participanti de rezolvat aici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu