characters characters

MECTS a transmis in teritoriu chestionarele privind stabilirea structurii examenului de bacalaureat 2013

20 iunie 2012    |   385 vizualizări

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a transmis astazi, 19 iunie, inspectoratelor scolare judetene chestionarul referitor la structura examenului de bacalaureat incepand cu anul 2013. Chestionarul vizeaza doua categorii de respondenti - elevi si parinti - in vederea agregarii raspunsurilor acestora la 6 intrebari tematice.

Sefii inspectoratelor scolare judetene vor asigura, in regim de urgenta, trimiterea chestionarelor catre unitatile de invatamant liceal din fiecare judet, astfel incat sa poata fi completate de elevii claselor IX-XI si de parintii acestora pana la sfarsitul anului scolar in curs (22 iunie).

Datele din chestionare vor fi centralizate la nivelul fiecarei unitati de invatamant, transmise inspectoratelor scolare judetene/Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti care, la randul lor, le vor integra intr-un raport final si le vor pune la dispozitia MECTS pana la data de 26 iunie. La nivelul fiecarui liceu, chestionarele vor fi arhivate pentru o perioada de cel putin un an scolar.

Sursa: Edu.ro



examenultau.ro Bucuresti 0372156300 - citeste mai mult

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu